OneraX

OneraX is een bedrijf waar unieke vaardigheden samenkomen. Het beschikt over diepe kennis van de financiële (Tax, Legal en Accounting) processen bij bedrijven (multinationals). SAP developers die niet alleen kennis van SAP hebben maar ook in staat zijn om de complexe financiële processen te doorgronden en te vertalen naar nieuwe oplossingen. Daarnaast is er een schat aan ervaring op bestuurlijk niveau om het bedrijf te leiden en te zorgen dat de ambities worden gerealiseerd.

OneraX gelooft dat echte innovaties niet kunnen plaatsvinden binnen bestaande organisaties. De dagelijkse werkzaamheden en bestaande culturen maken dit onmogelijk. In veel gevallen gaat alle energie zitten in het optimaliseren en verbeteren van bestaande processen, maar niet in vernieuwing.

In de komende periode investeert OneraX 2,2 mln in de ontwikkeling van een op SAP technologie gebaseerde oplossing. Een van de aandeelhouders van OneraX is SUPERP, een bedrijf met bijna 200 ervaren SAP-consultants en meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van SAP.